Shandong Yikuang Drilling and Mining Technology Co., Ltd. dununge ing Kota Linqing, kutha sing misuwur ing Terusan Agung Beijing-Hangzhou lan kutha industri penting ing Provinsi Shandong, lan dununge ing Taman Industri Xintai, Dongwai First Ring Road. Perusahaan kasebut duwe modal terdaftar 23 yuta yuan, lan pabrik kasebut jembar 25.000 meter persegi. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake pangembangan teknologi lan manufaktur peralatan, penjualan lan layanan teknis ing bidang pengeboran geologi, penambangan batu bara, penutupan teknik, manajemen bencana gas lan debu. Wiwit didegake, perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo pengembangan, promosi lan aplikasi pengeboran, penambangan, penangkar lan peralatan ing tambang batu bara, tambang, proyek konstruksi lan konservasi banyu, kereta api, dalan gedhe, trowongan lan kreteg.

maca liyane